در سالیان اخیر دربهای آلومینیومی به دلیل تنوع طرح و رنگ زیاد، وزن سبک، استحکام و مقاومت بالا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. به گونهای که در مراکز تجاری و مسکونی در انواع درب آلومینیومی استفاده میشود.
در این مطلب از مجله کات کن تصمیم داریم به معرفی درب آلومینیومی، انواع آن و مشخصات فنی این دربها بپردازیم. بنابراین اگر برای شما مهم است در این باره اطلاعات بیشتری به دست آورید، مطالعه این مطلب مناسب شما خواهد بود.
انواع درب آلومینیومی
دربهای آلومینیومی را بر اساس ویژگیهایی که دارند، پروفیل سازنده، نحوه عملکرد و … به دستههای زیر تقسیمبندی میکنند:
درب آلومینیومی دستی
درب آلومینیومی دستی سادهترین و متداولترین نوع درب آلومینیومی است که با استفاده از دست باز و بسته میشود. این نوع درب در طرحها و رنگهای مختلف موجود هستند و میتوان از آنها برای ورودی ساختمانها، دربهای داخلی، سرویس بهداشتی و … استفاده کرد. جالب است بدانید این محصول به دلیل قیمت مناسب و کاربری آسان، مورد استقبال زیادی قرار میگیرند.
درب آلومینیومی برقی
از دیگر انواع درب آلومینیومی میتوان به دربهای برقی اشاره کرد. این نوع درب با استفاده از موتور الکتریکی باز و بسته میشود و برای مکانهایی که تردد بالایی دارند، مانند ورودی مجتمعهای مسکونی، تجاری و … مناسب است. دربهای آلومینیومی برقی در انواع مختلف کشویی، لولایی و اتوبوسی موجودند و میتوان از آنها برای کنترل تردد و افزایش امنیت استفاده کرد. این دربها به دلیل راحتی استفاده و امکانات جانبی مانند ریموت کنترل و سیستمهای امنیتی، قیمت بالاتری نسبت به دربهای دستی دارند.
درب ریلی آلومینیومی
دربهای ریلی آلومینیومی به صورت افقی بر روی ریل حرکت میکنند و برای فضاهایی که عرض کم دارند، مانند راهروها و کمدها، مناسب شدهاند. این دسته دربها نیز از تنوع رنگ و طرح بالایی برخوردارند و میتوان از آنها برای جداسازی فضاها و یا به عنوان درب ورودی استفاده کرد.
اشغال فضای کم و سهولت حرکت باعث شده تا این محصولات مورد توجه بسیاری از طراحان و معماران قرار میگیرند.
درب لولایی آلومینیومی
درب لولایی آلومینیومی از دیگر دربهای متداول آلومینیومی محسوب میشوند که در طرحها و رنگهای مختلفی ساخته شده و برای استفاده در ورودی و خروجی ساختمان، سرویس بهداشتی و حمام و … مناسب شدهاند. این دربها نسبت به سایر دربهای آلومینیومی استحکام بالایی دارند، به همین دلیل نیز در مکانهای اداری و تجاری بسیاری از آن بهره برده میشود.
درب کرکره ای آلومینیومی
از دیگر انواع درب آلومینیومی که در طرحها و رنگهای مختلف به دو صورت برقی و دستی یافت میشوند، میتوانیم به درب کرکرهای آلومینیومی اشاره کنیم. این نوع درب از تیغههای افقی آلومینیومی تشکیل شده که میتوان آنها را به صورت عمودی باز و بسته کرد. دربهای کرکرهای آلومینیومی برای مکانهایی که نیاز به تهویه هوا و امنیت دارند، مانند پارکینگها، مغازهها و پنجرهها مناسب هستند.
درب تاشو آلومینیومی
دربهای تاشو آلومینیومی از دیگر دربهای آلومینیومی محبوب محسوب میشوند که بیشتر در ورودی پاساژها و یا بالکنها مورد استفاده قرار میگیرند. این درب از پنلهای مجزا تشکیل شده که به صورت تاشو باز و بسته میشوند و حالت اتوبوسی دارند. به همین دلیل نیز با این نام شناخته میشوند.
درب اتوبوسی آلومینیومی
اگر به دنبال یک درب آلومینیومی خاص برای استفاده در مکانهای باتردد بالا مانند سالنهای اجتماعات و ورودی ایستگاه اتوبوس، قطار و … هستید، درب اتوبوسی آلومینیومی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این درب متنوع از از دو یا چند لنگه مجزا تشکیل شده که به صورت افقی باز و بسته میشوند.
راهنمای خرید بهترین درب آلومینیومی
تنوع طرح و رنگ و کیفیت دربهای آلومینیومی موجود در بازار باعث میشود تا بسیاری از افراد در هنگام خرید این محصول با چالشهای بسیاری روبهرو شوند و نتوانند درب آلومینیومی مناسب را انتخاب کنند. در ادامه قصد داریم به شما بگوییم برای خرید بهترین درب آلومینیومی به چه نکاتی باید توجه کرد. از مهمترین این نکات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- شناخت کافی از انواع درب آلومینیومی به دست آورید و تصمیم بگیرید که میخواهید کدام نوع درب را خریداری کنید. در هنگام خرید ضروری است به قیمت این محصول توجه داشته باشید و دربی را برای خرید انتخاب کنید که امکان پرداخت هزینه آن را دارید.
- سعی کنید دربی را بخرید که از شیشهای با کیفیت و دارای گاز آرگون برخوردار باشد. چرا که عمر مفید این دربها زیادتر است.
- در هنگام تهیه یراقآلات برای درب آلومینیومی بایستی به کیفیت محصول مورد نظر توجه داشته باشید. سعی کنید سراغ یراقآلات با کیفیت ساخته شده توسط برندهای مطرح بروید.
- برخی از دربهای آلومینیومی دارای نوارهای عایقی هستند که عمر مفید و مقاومت این محصول را افزایش میدهد. خرید این نوع دربها نسبت به دیگر دربهایی که این نوارها را ندارند، ارجحیت دارد.
- به ضخامت و نوع پروفیل توجه کافی داشته باشید. دربهای آلومینیومی که پروفیلهایی با ضخامت 3 میلیمتر دارند و در دسته ترمال بریکها قرار میگیرند، کیفیت بیشتری دارند.
مدرن ترین و جدید ترین درب آلومینیومی برای ساختمان و ویلا
اگر دوست دارید برای ساختمان و ویلای خود دربی مدرن و جدید تهیه کنید، ما به شما دربهای ترکیبی را توصیه میکنیم. این دربها که از ترکیب آلومینیوم و چوب یا آلومینیوم و شیشه و دیگر متریال ساخته شدهاند تمامی ویژگیهای مثبت درب آلومینیومی را به همراه ظاهری زیبا دارند. در هنگام ساخت این دسته دربها ظرافت و خلاقیت زیادی به کار میرود تا محصولی با استحکام بالا و ظاهری جذاب ساخته شود که بتواند در دکوراسیون ساختمان نیز تغییراتی مثبت ایجاد کند.
درب های آلومینیوم و شیشه؛ تحولی بزرگ در نماهای ترکیبی
در هنگام اجرای نماهای شیشه و آلومینیوم معمولا از درب های آلومینیوم و شیشه استفاده میشود. این دربهای فوقالعاده زیبا، با طراحیهای متنوع و ظاهری مینیمال، به زیبایی با نماهای مدرن و کلاسیک هماهنگ میشوند و جلوهای شیک و امروزی به ساختمان میبخشند. همچنین استفاده از شیشه در این دربها، به عبور نور طبیعی به داخل ساختمان کمک میکند و فضایی روشن و دلنشین ایجاد میکند. علاوه بر این دربهای آلومینیوم و شیشه با استفاده از پروفیلهای آلومینیومی مرغوب و شیشههای دوجداره، میتوانند عایق حرارتی و صوتی بسیار خوبی باشند و به کاهش مصرف انرژی و ایجاد فضایی آرام در داخل ساختمان کمک کنند.
از دیگر ویژگیهای این نوع دربها میتوان به طول عمر بالا، قابلیت اجرا در فضاهای مختلف، تنوع طرح و رنگ و استحکام بالا اشاره کرد.
مشخصات فنی درب آلومینیومی
دربهای آلومینیومی به دلیل مزایای متعددی از جمله وزن کم، استحکام بالا، مقاومت در برابر زنگزدگی، تنوع طرح و رنگ، قیمت مناسب و سهولت نصب، در ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرند. این محصولات از مشخصات فنی زیر برخوردارند:
- ضخامت پروفیل آلومینیومی دربها از 1.4 تا 2 میلیمتر متغیر است. هر چه ضخامت پروفیل بیشتر باشد، درب سنگینتر، محکمتر و عایقتر خواهد بود.
- آلیاژهای آلومینیوم مورد استفاده در پروفیل دربها، بر اساس استانداردهای ملی ایران (ISIRI 13743) و استانداردهای بینالمللی (DIN 17611) تعریف میشوند. آلیاژهای رایج عبارتند از 6063، 6061 و 6005 که به ترتیب مقاومت، شکلپذیری و جوشپذیری بیشتری دارند.
- برای آببندی دربهای آلومینیومی از لاستیکهای EPDM یا TPE استفاده میشود. کیفیت آببندی در جلوگیری از نفوذ آب، هوا و صدا به داخل درب تاثیرگذار است.
- برای افزایش مقاومت پروفیلهای آلومینیومی در برابر زنگزدگی، میتوان آنها را گالوانیزه کرد. ضخامت گالوانیزه بر اساس شرایط آب و هوایی منطقه تعیین میشود.
- پروفیلهای دربهای آلومینیومی را به دو دسته پروفیلهای لمینتی و ترمال بریک تقسیمبندی میکنند. نمونههای ترمال بریک دو جداره بوده و از یک لایه عایق حرارتی در بین جدارهها استفاده میکنند. عایقبندی حرارتی و صوتی بسیار بهتری دارند و مناسب برای محیطهای با آب و هوای سرد و گرم هستند. در مقابل پروفیلهای لمینتی تکجداره بوده و عایقبندی ضعیفتری دارند. مناسب برای محیطهای با آب و هوای معتدل هستند.
قیمت فروش درب های ساخته شده از آلومینیوم
سوالات بسیاری در رابطه با قیمت درب آلومینیومی پرسیده میشود. افراد بسیاری دوست دارند هزینه لازم برای خرید درب آلومینیومی را نسبت به دیگر دربها مقایسه کنند. به طور کلی باید بگوییم قیمت فروش دربهای ساخته شده از آلومینیوم نسبت به دیگر دربهای فلزی، چوبی و شیشهای مناسبتر است. همین موضوع نیز باعث شده تا تقاضا برای خرید این محصولات زیاد باشد. البته اینکه شما کدام نوع درب آلومینیومی را برای خرید انتخاب کنید نیز تاثیر بسیار زیادی بر روی قیمت دارد. معمولا دربهای پیشرفتهتر از قیمتی بالاتر برخوردارند.
عوامل موثر بر قیمت درب آلومینیومی
فاکتورهای بسیاری بر قیمت درب آلومینیومی تاثیر میگذارد. شناخت این عوامل میتواند کمک کند تا دقیقتر قیمت این محصولات را تخمین بزنید. از مهمترین فاکتورهای اثرگذار بر قیمت درب آلومینیومی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نوع آلیاژ آلومینیوم، ضخامت پروفیل و کیفیت رنگ پودری از جمله عواملی هستند که بر قیمت پروفیل آلومینیوم تاثیر میگذارند. بهطور کلی، پروفیلهای آلومینیومی با آلیاژهای مرغوبتر، ضخامت بیشتر، و رنگ پودری باکیفیتتر، قیمت بالاتری دارند.
- نوع شیشه (ساده، دوجداره، سهجداره، ضدضربه و …) و ضخامت آن از دیگر فاکتورهای اثرگذار بر قیمت درب آلومینیومی محسوب میشوند. معمولا دربهایی که از شیشههای دوجداره یا سهجداره و یا شیشههای ضدضربه استفاده میکنند، از قیمت بالاتری برخوردارند.
- کیفیت و برند سازنده یراقآلات مانند لولا، قفل، دستگیره و … نیز میتواند در قیمت انواع درب آلومینیومی تغییر ایجاد کند.
- اندازه و ابعاد نیز در تعیین قیمت درب آلومینیومی موثر است. به گونهای که دربهای بزرگتر از قیمتی بالاتر برخوردارند.
- طرح و رنگ، لوازم جانبی، برند تولیدکننده و … از دیگر فاکتورهایی هستند که به طور مستقیم قیمت درب آلومینیومی را تغییر میدهند.
کات کن؛ ارائه دهنده بهترین طرح های درب های آلومینیومی
اگر قصد طراحی نمای ویلا و یا ساختمان را با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب را دارید، ضروری است یک مجموعه معتبر را برای دریافت خدمات انتخاب کنید.
ما در مجموعه کات کن به کمک یک تیم حرفهای از معماران و ساختمانسازان در تلاشیم تا با به کارگیری جدیدترین متدهای معماری بهترین نماها را برای شما اجرا کنیم. جهت مشاوره رایگان و دریافت خدمات کافی است با متخصصان ما تماس حاصل کنید.