طراحی نمای ساختمان اداری تجاری جذاب + اجرا و ساخت

طراحی نمای اداری تجاری
راهنمای مطالعه

طراحی نمای ساختمان اداری و تجاری اولین چیزی است که ما قبل از ورود به یک ساختمان اداری با آن برخورد خواهیم کرد. این نما باید به گونه‌ای باشد که کاربری ساختمان را حفظ کرده، زیبایی را افزایش داده و از سازه در مقابل عوامل خارجی محافظت کند.

اهمیت بالای طراحی نمای ساختمان اداری باعث شده است تا تصمیم بگیریم در این مطلب به بررسی این موضوع پرداخته و اطلاعات مناسبی را در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین اگر کسب اطلاعات بیشتر برای شما مهم است؛ مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

انواع سبک‌های طراحی نمای ساختمان اداری

نمای ساختمان اداری را می‌توان در طرح‌ها و سبک‌های مختلفی اجرایی کرد. از مهم‌ترین سبک‌های طراحی نمای ساختمان اداری می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

نمای اداری – تجاری سبک مدرن

سبک مدرن یکی از محبوب‌ترین سبک‌های معماری برای طراحی نما ساختمان ها است که بر عملکرد و کارایی تمرکز داشته و از مصالح مهمی مانند بتن، فولاد و شیشه استفاده می‌کند. در این سبک سادگی حرف اول را می‌زند و زیبایی‌ها با استفاده خطوط صاف و اشکال هندسی به نمایش گذاشته می‌شوند. این سبک حتما باید توسط معماران مدرن با استفاده از مصالحی با کیفیت اجرا شود.

طراحی نمای اداری و تجاری

طراحی نمای اداری براساس سبک کلاسیک

سبک کلاسیک یکی دیگر از سبک‌های مخصوص طراحی ساختمان تجاری است که نسبت به سایر سبک‌ها از هزینه بیشتری برای اجرایی برخوردار است. این سبک بر استفاده از سنگ، چوب، آجر، ستون‌هاژ مجسمه‌ها، قرنیزها و … برای به نمایش گذاشتن جزئیات تزئینی و ایجاد حس تاریخ و اصالت تاکید فراوانی دارد.

سبک مینیمال برای طراحی نمای ساختمان تجاری

سبک مینیمال یکی از بهترین و در عین حال کم هزینه‌ترین سبک‌ها برای اجرای نمای ساختمان اداری محسوب می‌شود که با استفاده از مصالح محدود و بدون تزیینات اجرایی می‌شود. در این سبک نیازهای کاربر بسیار بیشتر از زیبایی سازه مورد توجه قرار می‌گیرد. گفتنی است در سالیان اخیر نمای مینیمال بسیار بیشتر از سایر نماها مورد توجه قرار گرفته است.

سبک پست مدرن

در سبک پست مدرن برخلاف سایر سبک‌ها خلاقیت و نوآوری بسیار دیده می‌شود. در این نوع نماها از رنگ‌های مختلف و شاد و همچنین اشکالی نامتقارن استفاده می‌شود تا زیبایی ساختمان با شکستن قوانین سنتی طراحی دو چندان شود.

برای اجرایی درست و اصولی سبک معماری پست مدرن حتما نیاز است تا از طراحان و معماران خلاق و توانا کمک گرفته شود.

سبک ایرانی

سبک معماری ایرانی یکی دیگر از سبک‌های محبوب در طراحی ساختمان‌های اداری محسوب می‌شود که بر استفاده از رنگ‌های گرم و شاد و مصالحی چون آجر، کاشی، گنبد، طاق و … تمرکز دارد.

توجه داشته باشید که این سبک بیشتر مناسب ساختمان‌های اداری است که در بافت‌های قدیمی واقع شده‌اند. برای ساختمان‌های واقع شده در بافت‌های جدید نمی‌توانیم از این سبک استفاده کنیم.

نمای ساختمان اداری دو طبقه و چند طبقه

نمای ساختمان اداری دو طبقه، پوسته بیرونی این نوع نما ساختمان است که شامل تمام سطوح خارجی آن، از جمله دیوارها، پنجره‌ها، درب‌ها، سقف و … می‌شود. این نما نه تنها به زیبایی و چشم‌نوازی ساختمان می‌افزاید، بلکه نقش مهمی در محافظت از آن در برابر عوامل جوی و  ایجاد فضایی کارآمد و دلنشین برای کارکنان و مراجعه‌کنندگان ایفا می‌کند.

در هنگام طراحی نمای ساختمان اداری و تجاری توجه به سادگی و ظرافت، نسبت و تناسب بین اجزای مختلف نما مانند پنجره‌ها، درها و سقف، انتخاب مصالح مناسب و مستحکم و نورپردازی ایده‌آل ضروری است.

نما اداری نمای تجاری

طراحی نمای ساختمان اداری و تجاری

طراحی نمای ساختمان اداری و تجاری به فرآیندی تخصصی اطلاق می‌شود که در آن، طراح با در نظر گرفتن  عوامل مختلف، ظاهری زیبا، کارآمد و منحصر به فرد برای  بیرونی ساختمان ایجاد می‌کند.

این فرایند تخصصی دارای مراحل مختلفی است که در هر مرحله اقداماتی خاص انجام می‌گیرد. این مراحل عبارتند از ایده‌پردازی، بررسی و تحلیل، ترسیم نقشه،  انتخاب مصالح،  نظارت  بر  اجرا و ….

نمای ساختمان اداری کوچک با ساختمان اداری بزرگ و انحصاری چه تفاوتی دارد؟

نمای ساختمان اداری کوچک و بزرگ یک سری تفاوت‌های کلیدی با یکدیگر دارند که موجب تمایزشان نسبت به یکدیگر می‌شود.

ساختمان‌های اداری کوچک معمولاً از نظر ظاهری ساده‌تر هستند و از جزئیات و تزئینات کمتری استفاده می‌کنند. نمای آنها غالباً مسطح است و از اشکال هندسی ساده مانند مربع و مستطیل تشکیل شده است. البته اگر از متخصصان حرفه‌ای و کاربلد برای اجرایی نماهای ساختمان‌های کوچک کمک بگیرید، می‌توانید جذابیت‌های بصری را به طور قابل توجه‌ای افزایش دهید و زیبایی و ظرافت بسیاری به سازه خود ببخشید.

این در حالی است که ساختمان‌های اداری بزرگ معمولا باشکوه‌تر و چشمگیرتر ساخته می‌شوند. از مصالح باکیفیت‌تر و بادوام‌تر در ساخت آنها استفاده شده و ممکن است دارای جزئیات و تزئینات پیچیده‌تری مانند ستون، سرستون، مجسمه و … باشند.

طراحی ساختمان‌های اداری کوچک کارآمد و کاربردی است و تمرکز بر روی عملکرد فضا است. در مقابل ساختمان‌های اداری بزرگ معماری پیچیده‌تر و چشمگیرتری دارند و از المان‌های طراحی بیشتری برای ایجاد فضایی زیبا و الهام‌بخش استفاده می‌‌کنند.

یکی دیگر از تفاوت‌‌ها این است که در نمای ساختمان اداری کوچک تمرکز بیشتر بر روی ارائه فضای اداری کارآمد برای تعداد محدودی از کارکنان است. این در حالی است که نمای ساختمان اداری بزرگ علاوه بر فضای اداری، ممکن است شامل امکانات رفاهی مانند رستوران، کافه، سالن ورزشی، مهدکودک و … نیز باشند.

طراحی و اجرا و ساخت نمای اداری شیک و جذاب

هزینه طراحی و اجرای نمای ساختمان اداری

هزینه اجرا و طراحی نمای ساختمان اداری را فاکتورهای مختلفی مشخص می‌کند که شناخت آن‌ها برای همه ضروری است.

از مهم‌ترین این فاکتورها می‌توانیم به متراژ ساختمان و زمین، نوع کاربری ساختمان، مصالح مورد نیاز، سبک معماری منتخب، محل سازه و همچنین مجموعه‌ای که وظیفه طراحی و اجرای نما را برعهده گرفته است، اشاره کنیم.

کات کن؛ بهترین مجری انواع نمای ساختمان اداری و تجاری

کات کن یکی از بهترین مجموعه‌هایی است که در زمینه طراحی نمای ساختمان اداری فعالیت دارد. این مجموعه با کمک یک تیم خبره و حرفه‌ای که همگی از جوان‌ترین معماران و ساختمان سازان ایرانی هستند، نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین خدمات را به شما عزیزان در قبال دریافت هزینه‌ای مناسب که برای طراحی و اجرای انواع نمای فلزی، شیشه ای و… ارائه دهد. اگر متقاضی دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع نمای ساختمانی هستید، کافی است همین حالا با این مجموعه تماس حاصل کنید.

برای امتیازدهی کلیک کنید.
[Total: 0 Average: 0]

سوالات متدوال

هزینه طراحی و اجرای نمای اداری چقدر است؟

همانطور که گفته شد، هزینه و قیمت طراحی و اجرای نمای اداری و تجاری با توجه به متراژ و ابعاد پروژه که میتواند شامل طراحی و اجرای چندین طبقه و یا یک طبقه باشد و لوکیشن و متریال مورد نظر، متفاوت خواهد بود.

کات کن فقط طراحی نما اداری را ارائه میدهد؟

برند کات کن، تمامی خدمات طراحی و اجرا یا همان ساخت نمای اداری و تجاری را برای کارفرمایان حقیقی و حقوقی با عقد قرارداد رسمی ارائه می نماید.

این مقاله را به اشتراک بگذارید.

هرچیزی که نیاز دارید بدانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمای ساختمان با پوشش فلز

استفاده از تکنولوژی پانچ در نمای ساختمان

نمای ساختمان با پوشش استرچ متال